torek, 23. marec 2010

Zgodba o srcu

In je za menoj še ena ustvarjalna sobota. Ponovno, v prijetni družbi in z nadvse simpatično mentorico Jano, smo nadaljevali z osvajanjem kolaža. Tokrat smo izdelale mini knjigico iz pisemskih ovojnic.
Ne le da smo videli, kako se reciklirajo kuverte, naučila sem se narediti rožico iz konca blaga (tukaj sem se najprej malo matrala, potem pa mi je po le nekaj ponovitvah že šlo:)), zaupala nam je tehiko svoje pisave Jana in podala en kup trikov.
Najprej nekaj napotkov....
Potem pa akcija....
Ker sem na sami delavnici imela kar veliko opravka s klepetanjem:) sem morala knjigico dokončati doma, kjer sem pa imela sošolca in je izgledalo takole... (mene res čudi, da ga nič v ta zadnjo ne žuli:))

Nastala je pravljica (povzeta) o SRCU, ki je bilo samo in se je spraševalo čemu služi....
pa mu na to vprašanje sledijo številni odgovori....

10 komentarjev:

  1. Ne morem povedati, kako žal mi je, da nisem mogla priti! Sem bila pa v mislih z vami in sem razmišljala, kaj vse bi se lahko naučila!

    OdgovoriIzbriši
  2. joj, kolk sm vam pa zdej fouš:)
    upam da bo kdaj ponovitev delavnice

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz pa sem v soboto pogledovala na uro in isto kot Maja, mislila na vas in si zamišljala kaj sedaj počnete. Super izdelek si naredila in vidim, da ste se ogromno naučile. Jana je res mojstrica.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni je žal, da nisem mogla sodelovati. Pa se tolažim s tem, da bo Jana naredila še kakšno tako delavnico.

    Petra, krasno knjigico si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tako lepo knjigo lahko naredijo samo tvoje pridne roke. zelo mi je všeč in vsega je ravno prav.

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasna knjigica je nastala Petra! Komaj čakam kako novo delavnico :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Moram priznati, da sem ostala brez besed!!!! TAko lepo si dokončala in vsi ti detajli so mini album naredili res pravjičen - imaš res zlate roke in vesela sem, da sva se srečale in skupaj ustvarjale!!!! Uživaj kar se da in upam, da kmalu ponovimo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Super si dokončala, pa ti meni praviš piflarka! Res zelo domiselen in dobro zaključen izdelek. Ko boš organizirala kakšno novo delavnico takoj priletim..

    OdgovoriIzbriši