sreda, 31. marec 2010

COOL ustvarjalnica - tema velika noč

Pravijo, da služba in družba ne gredo v kup. Pri nas se trudimo ravno nasprotno. Verjamemo, da dobri odnosi izven delovnega časa pripomorejo k izboljšanju odnosov znotraj delovnega časa. Številne popoldanske aktivnosti (za zdrav duh v telesu:)) organiziramo v sklopu društva COOL. In ker vodim sekcijo ustvarjalnice za otroke, je bil čas, da se ponovno dobimo.
Lahko samo povem, da sem neskončno uživala v družbi, občudovala vse te male rokice in njihovo domišljijo in bila ponosna na njihove starše (sodelavce), ki so se prepustili otroškemu duhu in bili prav tako ustvarjalni.
Naj pa slike povedo svoje....













7 komentarjev:

  1. Kot vedno si super izpeljala. Vidim da je šlo v drugo smer kot si nameravala, ampak tile zajčki so prav luštkani.

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Mi se sproti prilagajamo:) Sem pa res ponosna na njihove zajčke, njihova gnezda (peharčki), pa viseče kure in viseča jajčka. Sta pa dve punčki naredili še full lep jajček oblečen v svilen trakec, samo smo pozabili pofotkat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako si ti pridna in kako dobre ustvarjalce vzgajaš!!!Izdelki so super in veliko jih je:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ampak tistile trojčki so pa tako simpatični. Nasplošno so malčki tako luštni ko se popolnoma zatopijo v ustvarjalno delo, da 100% veš, da si zadel v polno, ko si jim prepustil ustvarjalni papir. Sploh pa je otroška domišljija brezmejna. Mene včasih edino motijo starši, ki včasih ne pustijo prostih rok svojim malčkom ampak jim vsiljujejo svoje ideje namesto, da bi samo priskočili na pomoč ko vidijo, da je le ta potrebna

    OdgovoriIzbriši
  5. Pridni mali ustvarjalci, kaj še bo :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Bravo Petra.....se tudi sama spomnim, ko sem takole ustvarjala z mojimi otroci, takrat so bile podobne delavnice v vrtcih......in danes vidim, da je takratno vzpodbujanje kreativnosti pustilo posledice, danes moja hči zaključuje likovno gimnazijo in tudi njeni pogledi naprej na fakulteto so usmerjeni v kreativnost.....

    OdgovoriIzbriši
  7. NI kaj...rojena si za to in tako dobro ti uspeva življenje ljudi bogatiti. Slike pa povedo vse!!!

    OdgovoriIzbriši