ponedeljek, 4. julij 2011

Išče se ambasadorka

Kar tako, brez kakšnega otipljivega razloga sem se odločila, da eni izmed vas podarim mojo torbico.
Iščem torej ambasadorko, ki bi jo z veseljem nosila na mestni potep, ....

"Prijava" za ambasadorko naj vključuje vaš komentar, zakaj bi bile prav ve (ali pač tista, ki bi ji jo ve nato podarile,..) dobra predstavnica.
Komentarji se zbirajo tu spodaj ali na moji FB strani vse do petka, 8. julija, do 12.00, ko bom nekoga izžrebala.



In še podatki o torbici:


  • velikost cca 30cmx30cm

  • unikatno poslikano platno (spredaj)

  • črno umetno usnje (zadaj)

  • nastavljiva naramnica

  • notranji žepek

  • zapiranje na magnetni gumbek:

10 komentarjev:

  1. Petra, živjo, jaz sem ponosna lastnica enega tvojih Srečkotov. Nimam FB profila in sprašujem, ali lahko sodelujem tudi tukaj?

    Zakaj bi bila ravno jaz ambasadorka tvoje torbice? Ker je tvoja torbica že navajena na moje=tvoje ime. Ker jih nimam veliko, torej bi bila ves čas na vrsti, da je ob meni. Ker sem novinarka, bi hodila z mano naokoli in videla (in izvedela) veliko novega. In bila bi občudovana. Od mene in od vseh, ki bi jim jo ponosno razkazovala.

    V službo bi se vozila z vlakom. Potem bi šli s kolesom v vrtec po otročke. Potem bi si nadeli superge in šli spoznavati gozd. Vanjo bi spravila meto, ki jo nabiramo za čaj. In ko bi prišle do našega rajskega jezera, bi mi torbica z vsem svojim ponosom ponudila svojo vsebino - kruh za račke in ribice. In ko bi prišli domov, bi se z njo, češ da sta že veliki, igrali punčki. Verjetno bi jo želeli tudi za čez noč, da bi ji bilo toplo.

    Če to ne bi bilo popolno življenje?

    :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita torbica s tičkom!!!Zame je mogoče malo mala , ampak poznam super ambasadorko za tvojo torbico. Moja hči, obožuje torbice in se zadnje čase trudi, da bi zašila eno, ampak ji ne uspeva najbolje. Jaz pa tako nisem za nobeno rabo pri stroju. Mislim, da bi bila Anja idealna:):)
    Torbica bi z njo potovala v šolo, po nakupih, na žure in tudi na sprehode po Ljubljani.Srečevala bi druga mlada dekleta in seveda tudi fante!!!!Mislim, da bi se imela prav fajn:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta vikend pa mi žal ni zneslo, da bi vaju prišla pozdravit. Pa kdaj drugič spet.

    Glede ambasadorke pa bi kar sebe prijavila, ker bi jo tako lepo in rada nosila po svetu, da bi jo vsi občudovali in vsakemu bi z veseljem povedala kje lahko dobi svoj unikat.

    OdgovoriIzbriši
  4. 1. Zato, ker še nisem ambasadorka od nikogar in ničesar!
    2. Ker se ZELOOO rada potepam!
    3. Ker so mi ZELOOO všeč tvoje kreacije!

    PS
    Če me SLUUUUŠAAAJNO izžrebaš in se ne javim takoj, to ne pomeni, da je nočem, ampak sem samo na dopustu, kjer ni interneta!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi jaz bi bila odlična ambasadorka čudovite torbice. Nosila bi jo na sprehodu po mestu ... ne le po enem, ampak po vseh slovenskih mestih, ki jih enkrat mesečno raziskujem. Ne dvomim pa tudi, da bi ptiček užival v zraku, zato bi verjetno odpotovala z letalom z mano na Islandijo v avgustu, pa v Benetke med kolege golobe in zagotovo še kam. Ko se enkrat zaljubim v torbico, je zlepa ne zamenjam ... in tale mi je že na prvi pogled super všeč. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz bi bila z največjim veseljem ponosna predstavnica (= t.i. ambasadorka) torbice s podpisom Tvojega Ustvarjalnega Življenja.
    Obožujem tip torbic, ki se (lahko) nosijo diagonalno čez ramo. In vendar imam le dve takšni taškici, od tega je ena namenjena izključno pasjim rečem :-) in druga civilizaciji. Tvoja torbica bi bil dragocen in svež veter v moji garderobi. Ko bi nosila tvojo pravljično torbico, bi bila za eno glavo višja :-) In seveda bi uživala, ko bi povedala izpod katerih pridnih rok je... Enim parim pa bi lahko rekla: "Veš, to je tudi od tiste Petre, ki nam je naredila ta' fine letošnje koledarje" :-) :-) :-)

    Draga Petra, hvala za izziv, ki nam ga podarjaš ♥

    OdgovoriIzbriši
  7. A zakaj jaz? Ker bi bila pri svojih letih - ko bom izžrebana, povem, koliko jih imama - veeeeeeeliko, najboljša ambasadorka, saj bi vsak pogledal, kaj nosim in če se mi pri mojih letih ni morda malce skegljalo. Ali pa sem pomotoma vzela vnukinjino torbo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Wauuuu! Že dolgo iščem eno tako lepo, čisto posebno torbico..... In ko malo ubežim, odfrčim stran od dela... za trenutek svobodna... odkrijem tegale čudovitega ptička! Zaželim si, da bi skupaj letala naokrog v poletnih dneh...
    Bila bi dobra ambasadorka: ptiček ne bi bil nikoli lačen, nafujtrala bi ga z vizitkami:) Tako bi vsepovsod puščala za sabo drobtinice z naslovom tega ptičjega gnezda;)
    Če pa ptička ne ulovim, bom pa iz protesta (ali ker mi ne preostane drugega) še naprej nosila moževo torbico;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne morem, da se še jaz ne postavim v vrsto...

    In itak, da bi bila jaz najboljša ambasadorka ;-). Zakaj? Ker bom vsakemu, ki me bo pripravljen poslušat, razlagala kje sem jo dobila in kje se kaj podobnega še da dobiti. Ker bi notri skrivala malenkosti za mojo malo princesko, ki obožuje ptičke in jih kliče "tiči, tiči" (skoraj dve leti ima...) in bi naju spremljala na vseh mogočih sprehodih in potepanjih. In konec koncev, ker mi je torbica všeč in bi se z njo veselo šopirila po Sevnici, kjer česa takega najbrž še ni bilo videti...

    Lep pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  10. ... jo "hodim" gledat in se "naslajat" :-) Uf, pa je res čist posebna in prenazarensko lepa!

    OdgovoriIzbriši