ponedeljek, 2. maj 2011

Mačji počitek....

uf, saj ne morem verjeti, en mesec, ki je minil pravzaprav en dva tri, a hrati so mi bili dnevi doooooolgi in dolgiiii. Zadnjih 10 dni, sem bila prava mačka. Pa ne v takem smislu, hudega izgleda na ulici;), delala sem družbo Oskarju in živela njegov tempo. To pomeni, ko sem vstala sem se prav dobro pretegnila, spila kavico, šla na sprehod, nato je bil že čas za opoldanski počitek, nato kosilo in popoldanski počitek,... in tako dan za dnem. Moram priznat, da sem najprej imela celo slabo vest, saj sem imela ne vem kakšne plane, od spomladanskega čiščenja, do izletov, ... potem sem si pa odpustila in si rekla, da se ne bom sekirala in da, če si že lahko privoščim tako lenarjenje, pa naj bo:) Da pa ne bo pomote, velikonočne pojedine, kresovanja in celo prinčeve poroke nisem zamudila;)


Danes, ko je zadnji dan mojega poležavanja, sem celo uspela nafilat baterijo od fotoaparata in pofotkala zadnje moje podvige. Tako kot imam glavo polno viharnih misli, tako sem tudi v ustvarjanju skakala iz podlage na podlago. No, motiv se me še vedno drži, male in malo večje gopodične.



najprej, moj gospodič Oskar



Poslikava nakupovalne vrečke (manjša)





in za malo večjo fasungo


Nočna svetilka


Ogrlici, skrčljiva folija



Mično stojalo za nakit (izrezala sem jo iz lesa)



obisk nečakov in njihove prijateljice



čakajoč na spomladansko čiščenje



8 komentarjev:

  1. Petra, kako ustvarjalna si bila!!!

    Sram te bodi, da se nisi prej podvizala s fotografiranjem ( to naj bi zvenelo kot ljubkovalna graja :-))

    Res, full lepo, vse sem preletela, zdaj sledi počasni ogled step-by-step :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, čist po mačje lenarila pa le nisi ves čas :) Všeč so mi tvoje nakupovalke s pupami, pa stojalo.. wauuu.. super dodatek, res.
    Ja, hitro je minilo tole, a ne? Šmentana reč. Saj sem bila vmes dva dneva že v službi, sicer bi bilo enostavno preveč luštno. Ampak bi se pa na tole človek brez težav navadil, samo ne vem, kdo bo račune plačeval, pa po hrano hodil :) da o ustvarjalnem materialu sploh ne govorim :)

    OdgovoriIzbriši
  3. bejba, a ti veš, da out of office razpošiljaš, ko kdo komentar objavi? :)))))

    OdgovoriIzbriši
  4. No ja, kam si stlačila vse opisano lenarjenje, mi ni jasno, saj bi po fotkah prej zaključila, da si bila čebela delavka! Kulsko stojalo za nakit, pa vrečke za fasungo tud!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hočem to lučko! :)

    Drugač sm pa že kr nekej časa redno preverjala če se kaj dogaja in vsakič razočarano stislna zapri zavihek :(

    Sm bla pa zato zdj lohk tok bl navdušena :) Keep up good work!

    OdgovoriIzbriši
  6. Eh, za spomladansko čiščenje bo že še čas, treba si ga je tudi zase vzet. Prav si naredila in vidim, da tudi veliko ustvarjala. Super.

    OdgovoriIzbriši
  7. Sviđa mi se raznolikost materijala na kojima si radila.Noćna lampa i stajalo za nakit su mi favoriti.I kreativni nered kod tebe doma...u tim uvjetima se najbolje stvara :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Moram priznati da mi se jakoo sviđa tvoj blog i sve što radiš. Volim kreativne duše koje u svojim radovima imaju "ono nešto", a ti to zasigurno imaš. Sa zadovoljstvom ću pratiti tvoj blog.
    Lijep i sunčani pozdrav iz Rijeke:)

    Zondra Art

    OdgovoriIzbriši