petek, 1. april 2011

Broške

Ko ti življenje meče limone, pravijo, da si z njih naredi limonado... pa naj temu bo tako... čeprav je težko... veliko lažje je res pripravit sočno limonado ali pa si celo izmislit scenarij za limonade ala tiste mehiške, španske, po novem tudi indijske... kot pa grenkobo pretvorit v nek optimizem in v nasmeh ... in to kljub temu, da veš, da bo s časom bolje, po tej ali oni poti... No ja, vsak se na svoj način prebija skozi življenska presenečenja...


Mene trenutno rešuje to da, ko je res kislo lahko pobegnem v svoj svet, svet ustvarjanja.... kjer je lepo, pravljično, barvito in s srečnim koncem.


Imam en kup nedodelanih stvari, ki jih bom ob prvi priliki tudi pokazala... tokrat pa osnove za broške in obeske. Porisano na skrčljivo folijo in prelito z glazuro.




6 komentarjev:

  1. Očitno se je to zimo nabralo na vseh koncih preveč limonc. Držim pesti tudi zate, da bo vse bolje.. če že ne more bit takoj dobro.
    pa ravno danes sem premišljevala, da ti moram kak mail poslat in preverit, kako si. Predolgo ni bilo nič novega.
    slikice so pa luštne, bodo prav fine broške in obeski.

    OdgovoriIzbriši
  2. Večkrat moraš pobegnit v svoj svet, ker tole je res simpatično!

    OdgovoriIzbriši
  3. V živo so še lepše! Vidim, da so se namnožile...in una vijola z pupo in tičem mi je prec u uč padla!
    Petra ti kr prnes svoje limone...mam cuker in bova nardili sladko limonado!
    A se nas3 dobimo u nedeljo...si za?

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, očitno je čeas nekih sprememb in v te pač spadajo tudi bolj kisli ali grenki priokusi. Upajmo na najboljše :) Te broške pa so mi blazno všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super broške!Pa mislim, da ni vsaka limona tako kisla, kot se zdi na prvi ugriz,....malo počakaj, ...pa bo;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Upam, da ti življenje v kratkem postreže s čokoladno bonbonjero! Enkrat, ko sem bila down mi je to napisala prijateljica in še dodala, da so prijatelji za to, da iz nje pojejo vse tiste bonbone, ki jih ne maraš! Drži se!
    Ampak kot vedno, je vsaka stvar za neki dobra: pri tebi je to, da pobegneš v svoj svet in tam ustvarjaš čudovito pravljične stvar. Prav vse bi imela!i

    OdgovoriIzbriši