torek, 1. februar 2011

Kdo ve kje se dobi

Kdo ve, kje se dobi taka luknjasta plošča za na steno?slika je z bloga

Ni je v Obiju, Merkurju niti Bauhausu (imajo eno ploščo, za v delavnico, da mojstri obesijo gor klešče, žage ampak to ni to), kljub temu, da pa imajo ves svoj asrotiman obešen po takšnih stenah. Sem vprašala prodajalce, kje so to dobili, pa valda da ne vedo:(

Ko sem naletela na Craftystorage blog je padla odločitev, da tudi svoj kotiček uredim.Med tem ogledom, seveda sem se naslajala, ker imajo nekatere res tako lepo,... pa se mi je tudi odvalil kamen, ker sem videla da niti nisem tok "pacintka" s hrčkanjem res potrebnenga materiala kot sem mislila da sem:);)

14 komentarjev:

  1. Sem mislila predlagat prav te trgovine, ampak očitno jih nimajo. :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Točno to zadevo sem jaz iskala dobro leto nazaj in se skoraj ubila zraven. Celo sem svojega vključila v iskanje in je že povsod spraševal trgovce, kje pa oni dobijo to, pa ti nobeden ne zna povedat, tako kot sama praviš. En je svetoval, da če koga poznaš v teh trgovinah, da ti zrihta kakšno, ki je ne mislijo več uporabit v trgovini. Drugi nama je ponujal od Uniorja, ampak stane 100 E, hvala lepa :)))) Tako da sem se na koncu znašla brez tega, Se pa tudi meni zdi zelo uporabna stvar in če jo kje stakneš, javi prosim. Verjetno v drugih državah to mečejo ta tabo :)))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Hmmmmm...ampak res, te plošče imajo v vsaki štacini.
    Sama bi se sicer znašla na ta način, da bi naluknjala kako tanko iverno ploščo (razmerja luknjic bi pa skopirala iz plošč v štacuni)...ker bistvo je da maš luknje za kljukice, in iverka zna bit dovolj močna da bi te kljukice prenesla ;-)
    Kaj pa kaki oglasi...odprodaja opreme ob zaprtju štacune?

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi ta misel, mi je že rojila po glavi, da bi šla luknje vrtat.Samo bi morala ob rob še neke letvice dat zaradi globine, da bi kljukce notri stale.

    Ne vem kako je v Ikeji, je zadnjič prijateljica mal gledala, pa ni našla...

    OdgovoriIzbriši
  5. Predlagam ti da poiščeš alternative. Pred kratkim sem brala recimo tole: http://goo.gl/wnAOp
    Piše tudi o tem kako sam narediti magnetno tablo: http://goo.gl/YNtwI. Najbrž pa tudi tiste bele magnetne table za "domačo učilnico" ne stanejo veliko.

    Mogoče ti kakšna ideja pride prav!

    OdgovoriIzbriši
  6. o, MM, tale ideja je tud full luštna. HVALA!

    OdgovoriIzbriši
  7. Petra tale je sicer samostoječe, vendar sem bolj slabo gledala, tako da...http://www.trgovinska-oprema.si/162.0.html?&id_img=13&id_category=9&id_page=0&cHash=6f2cea9f98 .

    OdgovoriIzbriši
  8. Evo pa še en link
    http://www.pos-stojala.si/galerija.html?gclid=CIqi3O-a56YCFYMRfAodvjsBfA

    OdgovoriIzbriši
  9. Vsake toliko imajo nekaj takega v akciji v Hofru ali Lidlu. Ampak mislim, da je tisti prvi. No, se mi zdi, da je manjša kot tale s fotke, ampak na ta sistem pa je :)
    Tudi jaz rada pogledam slike tujih ustvarjalnic in ob tem ugotavljam, da pri meni še ni tako hudo. Še mojega kličem, da ga potolažim, da bi bilo lahko še veliko huje :)))))

    OdgovoriIzbriši
  10. SEm preverila link POS STOJALA, ki ga je dala Marika. Tukaj jih delajo po naročilu in okvirna cena za velikost 120x150cm je 100-120€.

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala Marika in super Andreja za informacijo. A se mi zdi to full drago. Ko sem brskala po netu, imajo to v ameriki med 10-30 dolarji
    http://wallpegstore.com/default.aspx

    OdgovoriIzbriši
  12. Kaj pa Hoby program od Lesnine. Tam v Črnučah imajo čuda, pa ni vrag, da ne bi imeli tudi teh luknjastih plošč.

    OdgovoriIzbriši
  13. Petra, tule poglej:
    http://www.kataloska-prodaja.si/izdelek.php?id=189

    OdgovoriIzbriši