sreda, 14. april 2010

Praznujem....

Bil je 20. april 2009, ko sem objavila svoj prvi post na blogu z zapisom "Ko bom velika, želim postati jaz! Sledila bom svojim sanjam, verjela v čarovnijo, segla do zvezd, vsak dan bo avantura polna zabave in veselja, na svet bom gledala z različnih zornih kotov..." In leto dni kasneje, 118 post, ne mislim nič drugače:)

Prihodnji teden, 20.4.ob 14.00, ko bo točno leto dni, od kar pridno razkazujem svoje aktivnosti prostega časa in se nato hranim z vašimi komentarji, bom v zahvalo za vašo pozornost nekoga obdarila. Vsi vaši komentarji, nasveti, pripombe mi resnično veliko pomenijo saj so veeeeelik vir spodbude in motivacije. In da boste morda prav vi obdarjeni, pod današnji komentar pripišite kaj vam je bilo v tem letu na mojem blogu še posebej všeč oz. sem vas s čim spodbudila, bila kakorkoli koristna,.... :)

Ker pa so darila, v večini, do zadnjega skrita za lepim ovojnim papirjem (da ostane presenečenje, a ne), naj tako ostane presenečenje tudi moje darilo nekomu vam.




"Naj se praznovanje prične" pa je le še ena od šatuljic z moje zadnje tedenske manije...

17 komentarjev:

  1. ...jeeeee, prva sm prva sm!
    ...jah kaj mi je blo v zadnjem letu všeč pri tebi?!...a lohka naštejem kar mi ni blo (tko nimam nč dela :P)
    Ne zdej pa resno...blazno všeč mi je, da si prerasla čiste barvne površine, da si začela mešat sloje in teksture, da te lahko opazujem kuko je vsak tvoj izdelek bolj pisan na mojo dušo.
    Krasne stvari delaš in sm ponosna da te poznam in zarad tega privilegija marsikatero stvar vidim v živo, jo lohka pošlatam...se lohka zagrebem :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj mi je bilo všeč, kaj je tisto zakaj prihajam sem in vohljam in si potiho želim tudi jaz znati... to je dejstvo, da znaš bravno kombinirati, da znaš med seboj izbrati prave kombinacije in pisano okrancljati vsak svoj izdelek, torej vse tisto česar sama ne znam. Veliko ustvarjalnega dela ti še želim;P

    OdgovoriIzbriši
  3. Vedno znova občudujem tvoje izdelke, pri katerih me najbolj navdušujejo tvoje barvne kombinacije... tko žive, tko prave, tko sončne in poživljajoče. Obiskala sem tudi artmarket in tvojo stojnico in tako nekaj izdelkov videla tudi v živo. Všeč so mi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za obletnico!! Ne vem kaj bi lahko izpostavila, kajti vsi tvoji izdelki so prekrasni, vedno rada pogledam vsako tvojo objavo. Želim ti še ogromno ustvarjalnih dni! Tvoja serija šatuljic je krasna :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni definitivno prvo padejo na pamet tvoje ideje, ki si jih uporabila na foliji in te škatle. Te res zažgejo :-). Foljo pa tudi nisem videla pri kateri drugi, da bi jo uporabila na tako zanimiv načine. Čestitke za prvo obletnico in na še veliko takih ustvarjalnih.

    OdgovoriIzbriši
  6. Najprej čestitke za obletnco!!Meni so pri tebi všeč batve, veliko in še več barv!!1Pa ideje, ki so včasih prav nore, pa različni materijali.Zadnje škatlice so mega!Pa ogledala, ta znaš narediti tudi super!!!Ma kaj čem men si všeč tud ti in sem vesela, da te poznam, čeprav , se ne grebem tko kot Klavdija:):)

    OdgovoriIzbriši
  7. Veselo pihanje prve svečke Petra :)
    Mislim, da bo dovolj če napišem, da zaradi tvojega bloga kavo pijem iz najlepše šalčke in mi je vsakič posebej v enkraten užitek.

    OdgovoriIzbriši
  8. Najprej čestitke za obletnico tudi z moje strani. Kako hitro čas beži, a ne :)
    Meni je všeč barvitost tvojih izdelkov, tvoj stil in pa to, da se lotevaš reči, ki jih ni videti na vsakem drugem blogu :) Šalčke so pa zakon, se strinjam :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitam za obletnico!
    Tudi mene so najbolj prevzele barve, barve in ptički :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne boš verjela, ampak danes se mi je sanjalo o tvojih škatlicah...mislim, da o fensi raci! Pa sem šla preverit ali je resnična ali samo plod sanj. Pa je resnična!!!
    Čestitam! Čestitam za obletnico, za množico objav in za množico lepih izdelov. Saj je prav, da rasteš in še želiš rasti, ampak mislim, da si že velika in da si že postala TI! Vseeno pa ne nehaj posegati po zvezdah, da se vsak dan skriva nekaj novega.

    OdgovoriIzbriši
  11. Kot napovedano se fočkam... :)


    Najprej čestitke za obletnico. V bistvu sem blog "odkrila" po naključju (mislim da so bili krivi izdelki za Mačjelovko)in sedaj se redno vračam in gledam in vzdihujem in občudujem in... (čeprav komentiram pa res ne).

    Kar mi je najbolje pri tvojih izdelkih, da so res drugačni od tistih, ki se pojavljajo na internetu. Imajo osebno noto in dušo.
    Ptički so pa itak CARSKI! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitam za obletnico pa še na mnogo objav.
    Tako kot veliko deklet pred mano, sem tudi jaz najbolj navdušena nad ptički, ki te spremljajo na vsakem koraku in na vsemi temi barvami.

    OdgovoriIzbriši
  13. Kaj mi je najbolj všeč v tem zadnjem letu?? To je prelahko. Jaz lahko napišem, kaj mi je všeč v zadnjih recimo 35+ letih. Všeč mi je da ustvarjaš, všeč mi je da ljubiš svoje izdelke, všeč mi je da si vztrajna, da se ne bojiš novih izzivov. Všeč mi je da so vsi tvoji izdelki res všečni, dodelani in začinjeni z veliko mero ustvarjalnosti in idej. In vem da tudi zate velja tale stavek "Če ne bi mogla več ustvarjati, če bi barve izginile s tega sveta.. bi enostavno odmrla", kot rožica brez vode.

    OdgovoriIzbriši
  14. Pomemben praznik za vse nas. Čestitke in na monoga leta!
    Meni pa je zelo všeč, ker lahko mojo strast delim s tabo, saj nekako čutim, da spadava v isti klub in ljubim tvoje izdelke in ideje. Tvoje ustvarjalno življenje je del mojega!Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  15. Meni so bili pa izjemno všeč tvoji poskusi s srebrno glino.

    Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke, za tvojo prvo obletnico. Kaj mije na tvoje blogu všeč? Težko se je odločiti. Najbolj mi je v bistvu najbolj všeč tvoja raznolikost, vsestranskost. Tvoje škatlice pa so pika nai. Želim ti še veliko ustvarjalnih trenutkov.

    OdgovoriIzbriši
  17. hej hoj, častitke za obletnico in še veliko pisanih objav ti želim. Najbolj so mi pri tvojih izdelkih všeč barve in domiselno kombiniranje tehnik. se mi zdi, da tvoja domišlija itak ne pozna meja. komaj čakam art market:)

    lp

    OdgovoriIzbriši