torek, 18. avgust 2009

Pohvale...nagrade...inspiracije...

Nekateri dan pričnejo s prebiranjem časopisa, da vidijo kaj dogaja okoli nas in izvedo kako je utrujena Madona praznovala potiho, koliko se jih bo še zagozdilo, da je Hrvaška v Sloveniji,... jaz pa dan raje pričnem s preletom mojih najljubših blogov, saj mi le ti vsekakor bolj polepšajo dan. Ko vidim, kako izvrstne mamice, prijateljice ste, kako ste kreativni, produktivni, kako domišljija nima meja, kako določene situacije, stvari, dogodke prav fajn ali konstruktivno pokomentirate, kako zaznavate okolico, kako nesebično delite nasvete,... vse to mi da še večjo voljo in zagon v dan.

Ko pa vidim, da vas tudi moj blogec inspirira...sem pa sploh čist ganjena:) Prejela sem namreč prvo oz. prvi dve nagradi. Med prelistavanjem blogov, sem na Mravljičini in Špelini strani opazila, da mi podeljujeta nagrado. HVALA!!!!





Ker v tem še nisem vešča, sem nekako razbrala, da sedaj podelim nagrado dalje... in to z veseljem:

  • enkratni mamici, ki predstavi svojemu sinu vsak dan mavričen svet, nam pa 1001 idejo kako ustvarjalno živeti - JANA
  • osebi, ki bi jih želel mnogo več... z zelo zelo širokim in močnim srcem, ki je pripravljeno nesebično pomagat bogim revčkom muckom, ki jih drugi zavržejo kot smeti. Ne le da nas osveščaš, si nam zgled in upanje na boljši mačji jutri, poleg tega pa so tvoji mačji izdelki Vixastični in par njih lepša moj dom:) - VIXI-KREATIVNA RACA
  • izjemni ženski, na katero sem full ponosna in sem zelo vesela, da te poznam!!! Približala si mi (nam) dobrodelno akcijo Stekleničke upanja, s katero sem lahko polepšala vsaj kako minuto marsikateremu onkološkemu bolniku v njihovi borbi z boleznijo; o tvoji kreativnosti, vztrajnosti, tvojih fimo kreacijah in voščilnicah pa sploh ne bom izgubljala besed...dobro veš kaj mislim:) - KLAVDIJA
  • ustvarjalki, ki ji ne zmanjka idej, spektra, dodelanosti, drobnih presenečenj,... - URŠKA

Težko sem izločila le par njih, saj je blogov, ki me z dneva v dan razveseljujejo, inspirirajo, izobražujejo, dajo mislit,... še kar nekaj. Pa naj ostanejo za prihodnjič.

3 komentarji:

  1. Hvala, hvala, hvala. Tudi ti si vedno na mojem dnevnem redu!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni lepše pohvale, kot to, da si nekomu imspiracija. Hvala in prav z lahkoto rečem - enako. Iz glave mi ne gre tvoja šalica, črtasta s cofom. Kadar želim stvari pisane in igrive, mislim nate. Pravzaprav, da ti dokažem, da si se močno vsidrala v mojo glavo, ti povem, da sem zagledala prazen bel servirni krožnik in pomislila, da nihče drug ne bi mogel narediti zanimivega roba bolje kot ti. Imam mačji dobrodelen projekt zate, te zanima?

    :)

    OdgovoriIzbriši
  3. NAJ NAJLEPŠA hvala za tole nagrado. se bom pač ponavljala, saj tudi jaz zelo rada pokukam sem, saj vem, da me bo čakalo nekaj novega, nekaj odštekanega, še ne videnega. prav zato sem zelo vesela za tvojo pohvalo. saj tudi sama stremim k en majčkeni drugačnosti :))

    OdgovoriIzbriši