ponedeljek, 24. avgust 2009

Izziv - nasveti za sprostitev

Negovanje sebe je ključnega pomena za našo srečo, ustvarjalni duh in dobro počutje...
Zaupajte mi, na kakšen način se vi resnično sprostite, kako razvajate sebe in pustite vaše skrbi vsaj za malo vstran....
Vem, da lahko med seboj dobimo veliko nasvetov. Pišite mi do 7. septembra, na petramilitarev@gmail.com , ko jih bom z veseljem delila z vami.
Med prispelimi "nasveti" bom dvema podarila sliko s ptički:

3 komentarji:

  1. Najboljša, najlepša in najbolj "učinkovita" sprostitev je, ko se v praznem stanovanju zleknem na kavč, si prižgem tiho chill out glasbo in čoham svojo hišno ljubljenko mačkico Sally. Njenega zadovoljnega motorčka ne nadomesti niti ležanje na plaži med dvemi drevesi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz se ponavadi sprostim na sprehodu v naravi ali pa takrat, ko me pikne in grem ustvarjat, risat, barvat, lepit...karkoli, samo da misli preusmerim v ustvarjalne vode...odletim v en drug svet in pozabim na tega tukaj :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hmmm....sem morala prav močno premisliti, kaj je tisto.

    Izmed vseh stvari bi izpostavila REKO. Že leta je moja zaveznica, ko je vsega prepoven lonec. Sedim ob njej, včasih hodim. Gledam gladino, brzice, vrtince, ribe, ki sem ter tja z značilnimi krogi naznanjajo svoj prihod pod površje. Tako ljuba mi je ta reka. Vse najdem in vidim v njej .

    OdgovoriIzbriši