sreda, 19. januar 2011

Vrtnarka?

Po naporni službi, pridem domov in takoj nadaljujem s službenim delom (le toliko, da zamenjam okolje), ki mu ni ne konca ne kraja... jah kaj čem.. ker je potrebno varčevanje smo pri nas zoptimizirani na (vsaj jaz) 200%. Ampak res, delam delo za tri, sem multitasking, na 3 koncih hkrati,... :( In kaj je pozitivnega v tem (poleg, da firma še obstaja, ko gre vse v prek v maloro), to, da imam še vedno reden vir prihodkov (za zapravljanje hobi stroškov:)) in da imam delo še vedno rada.
Na moji drugi delovni mizi, bolj simpatični, pa me čaka tale gospodična, ki tako brezskrbno zaliva svoje rožice in čaka da jo dokončam.Samo ne danes, sem izmučena in utrujena, grem spat.

Zame je velikanka, saj je na lesu 40x40cm. Je pa ponovno malo strukturne podlage, kolaž, kovinski dodatek, akril, voščenke, kreda, mica, štempiljke.
Zanimivo mi je še to, da je podlaga različna oz. odvisna s katerega kota in pod kakšno svetlobo jo gledaš (za primer podajam dve fotografiji), no pa še vedno se ne vidi, da se tudi lepo blešči:)






8 komentarjev:

  1. Full mi je všeč! Je res taka spokojna zalivalka...prav umiri te, ko jo gledaš :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim, da bi bilo zelo zanimivo videti te tvoje slike od blizu in zaobjeti z očmi vse te reliefe in dodatke, ki na fotki ne pridejo tako do izraza.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale vrtnarka je tako simpatična, kar kliče po pomladi. Tudi slike iz prejšnji objav so krasne. Kako si pridna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna je in tudi bo :)
    Vladuška, jaz pa vem, kako zgledajo od blizu, pod prsti :) super je in prav škoda je, da vseh teh reliefov ne moreš prikazati na ekranu.
    Čeprav so punčke nov motiv, pa je vse ostalo na teh slikah tako zelooooo tvoje, že od prej znano.

    OdgovoriIzbriši
  5. Všeč mi je tvoj prepoznaven stil in slika je res tvoja. Bi pa tudi jaz imela tako kanglico, da bi naša hiška malo hitreje zrasla ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Petra, tale slika me je kar ustavila. Zelo mi je všeč njena posrečena barvitost, izraz, strukture in seveda, tako kanglico bi imela tudi jaz. Glede tiste zoptimiziranosti na 200% pa...poznam...LP

    OdgovoriIzbriši
  7. Tale mi je pa zelo, zelo Pa tudi valentinčkasta je simpatična.

    OdgovoriIzbriši