petek, 5. november 2010

Že razmišljate o obisku Dobrih mož?

Še ni toliko let nazaj, ko sem tik ob zdajcih tekala po trgovinah in stojnicah, ne da bi res vedela kaj točno želim kupit (le nekaj okvirno), samo da je, in da obdarovanci vidijo da nisem na njih pozabila. Na koncu sem mrzlično nabirala in metala v košaro izdelke z nenehnim klicem po le kaj še, koga sem pozabila, pa za rezervo dodaj v košaro še to in ono... In da ne govorim o tem, da so mi ostala zavita nedostavljena darila, še globoko v mesec januar, ker "kao ni bilo časa za srečanje". Ja priznam. Se ne sliši nič kaj spodbudno in lepo, za povrhu pa še totalno stresno. A taka je bila, hočem nočem si priznat, realnost. Danes, ko sem bolj zrela (hehehe), danes ko me obkrožate strašansko kreativni, pozitivni ljudje, ki mi iz dneva v dan dajete motivacijo,spodbudo in izzive pristopam k Dobrim možem, ki sicer načeloma živijo v pravljicah tako, da postanem del njihovega poslanstva. Poklonim del sebe in mojega časa.

V kolikor še niste začeli premišljevati kako boste letos obdarili ljube, ter da vas razbremenim zadnje tedenskih norij po trgovinah (res, raje ta čas izkoristite zase, za druženje, za družino, prijatelje, kuhančka, ...) sem vam pripravila posebno ponudbo:


Sprejemam PREDNAROČILA


Bi podarili unikatno uro, ogledalo, šatuljo, modni dodatek, sliko ptička, personalizirano stensko dekoracijo, morda kaj kar ste videli na mojem blogu ali v FB galeriji , Živeti ustvarjalno FB, photobucketu?


Tu sem, vaša sem:)

Povejte kaj bi imeli, v kakšnih barvah, s posebnim posvetilom, ... če je v moji moči, se potrudim, uskladim in naredim!


Naročila sprejeta
do 11. novembra imajo 30% popust
med 12. - 25. novembrom 20% popust
ter med 26. 11 in 3. decembrom 7%popust na redne cene.


Vaša prednaročila sprejemam na petramilitarev@gmail.com


Redne cene se vrtijo: ure, ogledala: 20 - 40€, modni dodatki: 10-20€, slike ptički: 10-25€, šatulje: 10-20€, stenski dekor: 5 - 25€

1 komentar:

  1. Pa dobr no...kuga se dogaja! Prvo pri Mojci-mka, pol pri Mravljici...zdej pa še pr teb slišim muzko iz Zone somraka...pa sej ne morem vrjet!...(zdej sam še reč, da si se na njih spomnila v sredo, ko sta z Urlo debatirale...pa se ne grem več :/ )
    ...uglavnem popusti bodo tud pri meni :P

    OdgovoriIzbriši