ponedeljek, 4. januar 2010

Zaobljuba

Pa je leto naokoli ... jp ... meni je minilo en, dva tri ... in moram priznat, da je bilo leto neverjetno pestro in prijetno. Kot se za vsako leto spodobi, tudi tokrat ni manjkalo padcev a kljub temu sem imela dobre oz. odlične vzpone. Saj veste, vse je v ravnovesju:) En od ta boljših vzponov je bil pristanek na Otoku zakladov, kjer sem spoznala številne, meni sorodne duše, z njimi spletla poznanstva, dobra prijateljstva in preživela marsikater do solz presmejan popoldan in večer. Na Otoku je tudi zrasla spodbuda, da objavljam svoj blog. In tako še en od vzponov, spoznala sem svet blogov in z njegovo pomočjo pokukala k marsikateremu ustvarjalcu, dobila virtulna poznanstva, spoznala en kup novih tehnik, materialov, zgodb, da o tem kako me razveseljujte s svojo ustvarjalnostjo, sploh ne komentiram. In vzponov še ni konec, zbrala sem pogum in se prijavila na Art market in tako startala s prodajo svojih izdelkov z željo, da bodo kupcem moji izdelki prijeten opomnik, da ni večjega darila kot so ljudje, ki nam zapolnjujejo življenje s smehom, srečo in ljubeznijo. Nato sem celo dobila velikoooo naročilo (rdeče perlice), ki sem ga uspešno izpeljala,....

V novo leto ne bom stopila z mojimi že standardnimi zaobljubami (da bom shujšala, da bom redno pospravljala, da se bom več gibala, da se ne bom več bala zobozdravnikov,...) ampak mislimi:

Imej velike sanje, verjemi vase, uživaj v krogu ljudi, naj bo vsak dan nekaj posebnega, zapleši v trenutko ko ti zapaše, zapoj na glas, smej se naglas. Upočasni se in glej okoli kako brsti drevo, okušaj, potipaj in poslušaj življenje. Vidi lepoto v vsem. Glej pozitivno, išči priložnosti, dobro v ljudeh, idejah, izkušnjah in krajih. Pogled, ki ga imaš na življenje je tvoja pot. Več se igraj, več se smej. Sledi srcu in velikim sanjam.

S prvim januarjem sem avtomatično začela izdelovat spomladansko hišno okrasje (čeprav je do pomladi še kar nekaj mraza, snega, plundre in spanja). In preden razobesim pisane tiče po stanovanju, je tu še spomin na zimsko idilo:

Namesto jelke mi s stropa visijo okraski:



































Ko se stemni, pa izgleda takole:




















in tole, kar je prišlo pod roke, še na steni (viseče okraske iz filca, smo delali z otroci na delavnici, rokavičke pa so kupljene):























Na otoplitev pa že v nizkem štartu čakajo tile barvni tički:



Tile, več njih, so na cimetovi plački in celo malo dišijo:)

6 komentarjev:

  1. O, kako lepo, vse po vrsti, ptički so pa zakoooooooooon!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse je lepo, krasno! Tudi sama sem včeraj štartala z fimo maso in ptički...

    OdgovoriIzbriši
  3. iiii kaki lušni tiči, to pa res prinese kar malo pomladi. Pa všeč mi je tvoj pisani prostor, ki je prav originalno okrašen. Tiste rokavičke iz filca pa so full dobre ne? Jaz sem si jih slikala, sem imela idejo da bi sama kakšno podobno probala naredit, ampak sem potem pri vseh zadevah malo pozabla :-( Sicer pa, nekaj mora ostati za to leto. Pa fajn si vse to spisala, je bilo prav fajn prebrati.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lepo imaš okrašeno!Ptički so res kjuti:):)
    A ti se tudi bojiš zobarjev?:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. u a že diši po pomladi? pri nas je sneeeg :))
    pokukaj na moj blog - pri meni te čaka nagradica ;)

    OdgovoriIzbriši