petek, 15. januar 2010

Sledi svojim sanjam

Včeraj sem se pa malo igrala in eksperimentirala.... No, saj to počnem itak skoz:) Sem pa na novo, v roke vzela metalno folijo. In zame normalno, sem spet najprej iz nje izrezala ptička:) Mu dodala s štempiljko rep in iz zadnje strani "vgravirala" besedilo. Na teglc sem prav tako iz kontra strani napisala sporočilo in dodala krogce/bunkice. Vse skupaj sem malo premazala z akrilno barvo in stazonom. Čakam namreč na pošiljko alkoholnih inkov, s katerimi bom lahko senčila tudi folijo. Osnoven list je ponovno rjava kuverta, premazana z akrilno barvo in medijem za razpoke.
Ali bo to album ali bo zvezek ali pa slika...ne vem še...trenutno se bohoti na kuhinjski kredenci:)



Ker sem bila ta teden kar produktivna, si sedaj zasluženo privoščim teden dni dopusta na snežnih poljanah:) Ampak to ne pomeni, da hobi material ne bo šel z mano v kufru....

8 komentarjev:

  1. Hmm.. pa imaš ti dovolj velik kuhinjski pult, da se na njem bohoti en kup lepotičk?? :) Bi se sicer javila za kako posvojitev :))))
    Super ideja in prav lepo narejeno. So mi všeč tile tvoji ptičkasti izdelki.
    Folija in alko inki?? Zanimiva ideja :) Oboje imam, samo uporabila še nisem nikoli :)

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Po mojem bom res počasi morala stvari dajat v posvojitev... čeprav hecam mojega, da mi nekje omogoči en t prav, velik, svetel prostor!

    Veš kaj je še fajn pri foliji, ker gre zelo lepo čez "teksturni sendvič" hroščka in dobiš ven lepe reliefe, ki jih potem seveda z inki dekoriraš:) Sem tudi to sprobala, samo še nisem dokončala:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sliši se fajn :) A to boš pred dopustom pokazala?? :))
    Jooj, kok reči imam jaz še v glavi za sprobat, samo časa pa ni :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Petra spet ena zelo lepa stran. Ptiček je zakon in kak lep rep ima:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Svetovno je to izpadlo, mi je zelo zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole mi je zeloo všeč. Folija me ni nikoli preveč mikala, ker se za moj okus preveč sveti, ti pa si ta nori šajn lepo umirila. Zanimivo bo opazovati poskus z alkoholnimi inki, ki se bodo po mojem na foliji lepo mešali in bodo nastali zanimivi prehodi in odtenki. Komaj čakam, da objaviš poskuse.

    Uživaj na dopustu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pri meni te čaka izziv, če ti paše sodelovati in napisati 7 resnic o sebi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni se ne zdi, da bi bilo tole narejeo iz kakršne koli folje. Full je lep izdelek in sem se ga komaj nagledala. Ptički ti pa zelo pašejo in vsak, ki ga narediš je nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši