torek, 8. december 2009

Avstrijski art market - Schloss Retzhof

V nedeljo se je v Avstriji, malo pred Gradcem odvijal tradicionalni predbožični sejem.



Na pobudo Milice sem se nanj prijavila tudi sama. Nisem vedela kaj naj pričakujem, kakšna bo publika, kakšna bo ostala ponudba, kakšno bo povpraševanje.... in sem šla tja bolj zaradi dobre družbe, firbca in brez kakšnih hudih pričakovanj.
Robo sem seveda še finiširala in pakirala v soboto ob 2.30h zjutraj, ob 5.15 pa sem že imela budilko...
Ob 6h sem pobrala ta prvo, ob 6.15 ta drugo. Začuda smo bile vse tri on time (to ponavadi ni naša praksa, ker zaspimo, ne prestavimo ure,...), dobre volje, nasmejane in zgovorne... Milica, Klavdija in jaz.
Sejem se je odvijal na dvorišču graščine Retzhof, kjer so sedaj kulturne aktivnosti, izobraževanja, koncerti... Naše stojnice so bile na dobri lokaciji, pretočni, pod arkadami. Obiskovalcev ni manjkalo (po navadi so naredili itak tri, štiri kroge) prav tako ni manjkalo kuhanega vina:), ki nas je grel in spodbujal, da smo celo kaj nemškega znale povedat.
Takole se je "bohotil" moj štantek:

Maneken je iz trgovine, samo ker mi je bil tako ljubek, sem ga izbrala, da mi aranžira stojnico:)





Klavdijin štant:

in Miličin:
Domov sem se vrnila v poznih večernih urah, zelo utrujena, rahlo premražena a kljub temu zelo zadovoljna. Zadovoljna s prodanim, zadovoljna z vtisi, en kup smeha in novimi poznanstvi.
Več fotoreportaže z ostalih štantkov ima pa Milica na svojem blogu.

3 komentarji:

  1. Krasno izgledajo ti vaši štanti. Me zelo veseli, da ste odšle zadovoljne s prodanim in z vtisi. Znova si me spomnila na moje sanje, da bi res lahko počela samo eno stvar v življenju - ustvarjala in od tega živela. Težko, ampak nikoli se ne ve ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, da ste bile zadovoljne, saj vem Kako je če ti nekaj uspe.

    OdgovoriIzbriši