četrtek, 3. november 2011

Košek presenečenja ...









In zgodila se je še ena, prav prijetno ustavarjalna sobota. Tiste, ki ste spremljale blog, FB veste, da smo v Ljubljano ponovno povabili Jano iz Preprostega bogastva, da z nami deli svoje male skrivnosti. Vsi, ki jo spremljate veste , da ima neverjeten občutek kako koščke papirja "preprosto" obdelati, predelati v neznansko prečudovit končni izdelek in hkrati večen spomin ali stvar reciklirati v prav prikupno, uporabno zadevico!


Na delavnici smo lahko izbirale med dvema projektoma, ali Shabby chic layout ali Košek presenečenja. Jaz sem se odločila za košek presenečenja. Osnova je bil recikliran mini košek. In košek presenečenja se je izkazal, da je res košek presenečenja:) Namreč, ko sem dobila v roke papir, škarje in vroče lepilo, sem dojela, da moram narediti vsako rožico posebej. Da ne govorim o tem kakšna skrupocala so najprej prihajala izpod mojih rok... Ampak proti koncu sem se že vnesla in sem zelo zadovoljna s končnim izdelkom:)







Med tem, ko smo ene čist notri padle v koške... sta vzporedno nastajala dva prekrasna, večno ujeta trenutka, v Shabby chic layout-u.



Bilo je res fajn, sproščeno, poučno, koristno... priporočam!


Živite ustvarjalno!

4 komentarji:

  1. Ohhh, fouš.. in neskončno mi je žal, da sem morala dan preživet v postelji, namesto z vami. Hvala za SMS :) objemček vsem udeleženkam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Verjamem, da ste se imele nadvse lepo, imam čudovite spomine še na lani. Vidim, da ste bile tudi letos nadvse ustvarjalne. Lepe zadevice ste naredile.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, kako mi je žal, da me ni bilo!!! Jana je ta prava papirna "čarovnica", ujeta v prelepo zunanjost!

    Uspel ti je super košek in fajn LO!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo luštno. Okusno. Cart.
    In rožice... Čudovite so.

    OdgovoriIzbriši