torek, 21. december 2010

Čas voščil in obdarovanj

Še naprej imejte velike sanje, vero vase, uživajte v krogu ljudi, naj bo vsak dan nekaj posebnega, pojte na ves glas, smejte se, igrajte se, ... živite ustvarjalno!



Letos so me predvsem zaznamovali ptički, mucki in srčki. Sicer sem se iz meseca v mesec podajala v nove izzive, preizkušala marsikaj... Plod zadnjega eksperimentiranja je tale voščilnica,nastala prav za vas, z vodenkami in malim kolažem!

In sem v tem duhu nadaljevala. Pripravljam vam darilo. Ker je še v nastajanju, vam za vzorec pošiljam prototip:





KAKO DO DARILA?
Ste leto živeli ustvarjalno, tako ali drugače;)?
Pustite spodaj komentar in povprašajte o tem še vaše bralce.

Darilo podarim v ponedeljek, 27.12.2010.

7 komentarjev:

  1. Oooooo, tolele je pa čist sveže in iz tanovega papirja ;-)...mi je fuuuuull všeč!
    Super darilo za katerega se itak GREEEEEEEEBEEEEEM!
    Jest pa ti želim da ti nikoli ne zmanjka prekrasnih idej in da ostanejo tvoji tički, srčki in ves tvoj pisan svet še naprej polni smeha in pesmi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja res je, imej še v naprej polno idej, kajti tvoje lesene figurce in zadevce so tako prisrčne in kar oživijo, ko jim dodaš piko na i - barvo :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Tvoji ptički so super, mucki meni osebno še bolj, ure so vredne slinjenja in občudovanja...Ti si očitno imela ustvarjalno leto!

    Pri meni je pa takole...Šele sedaj, ko imam doma malo damico, ki koraka v svojem 15 mesecu starosti, sem ugotovila, da mi manjka časa. Pa ne za pospravljanje, likanje ali kuhanje, temveč za ustvarjanje. Sedaj, ko mi kronično primanjkuje prostih minut, imam tisoč in eno idejo - pri voščilnicah in ostalem papirčkanju, nakitkanju, risanju, servietkanju in das masi. Celo kvačkanja se želim naučiti. Lahko rečem, da je bilo leto ustvarjalno. Kolikor je čas dopuščal.

    In ja, seveda se grebem za bonbonček - se mi že sline cedijo, ker zgleda hudo obetavno darilo....

    OdgovoriIzbriši
  4. Spet si naredila prekrsane stvari. Zelo dobre kombinacije in seveda bi zelo rada dobila tak bonbonček.

    Hvala pa tudi za ustvarjalne želje. V tem letu sem dobila svoj kotiček z mizo za ustvarjanje, tako da se končno lahko samo usedem in ustvarjam. In neskončno uživam ob tem.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoje kreacije me vedno navdušijo, pa naj bodo to ure, škatle, blokci, obešanke... Bonbonček je čudovit in hvala za možnost, da lahko sodelujem!

    Kar pa se tiče kreativnosti mislim, da je bilo leto kar uspešno. Sicer sem ustvarjala manj kot prej, pa tisto bolj z užitkom.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super krasen blog s čudovitimi izdelki. Veliko ustvarjalnih sanj in časa za njihovo izvedbo v letu, ki prihaja želim.
    Tole leto je bilo kar ustvarjalno, dobro za dušo;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Če se nisem prepozna...se tudi jaz oglašam. :)

    Tvoje izdelke sem najprej opazila kakšno leto nazaj na artmarketu in ko sem odkrila blog, sem bila še bolj navdušena.

    Želim ti ustvarjalno leto polno idej in lepih stvari...pa seveda dober biznis :D In in in...naj tvoje ustvarjalne delavnice živijo še dooolgo :)
    Inđoj! :)

    OdgovoriIzbriši