četrtek, 3. junij 2010

Ko staro oživi

Kaj storiti s kavbojkami, ki jih že zdavnaj več ne spraviš na ta zadnjo, kaj storiti s šmirastimi hlačami, ki niso več nosljive, kaj storiti s starimi razcafranimi mikicami, ki si jih imel le še za doma, pa še za to več niso, kaj storiti s starim predpasnikom,...

In seveda, ponovno nosljivo le za pogumne:):)







Za menoj pa je še en prima vikend. Naš Mini avtoček sva peljala na izlet, vse do Nürnberga, Nemčija, kjer je bilo letno IMM (International Mini Meeting) srečanje. In ja, avto naju je brez problema odpeljal in pripeljal nazaj čeprav je star 42 let. Z vseh vetrov od Španije, Irske, Poljske,... pripeljejo svoje Mini oldtimerje (preko 1000 avtočkov) in jih čez vikend prav ponosno razkazujejo in drug druge občudujejo.

In povem vam, bili so res, prava paša za oči:)


Takole pa smo zastopali Slovenijo:


In dve hudi manekenki, ponosni, vsaka ob svojem:):) HiHi, naj povem, da so fantje večino dneva prebili ob stojnicah, kjer so prodajali 1001rezervni del za avto, medva sva pa našli stojnice s Tshirti in bili prav tako veseli ... No, pa čas za neumnosti je tudi bil:)



In ne pozabite! Še so prosta mesta za ustvarjalno Scrapbook delavnico "Izdelava Knjige " ,v soboto 12. junija ob 17h, v TakaTuki, ko bo naša mentorica Jana iz Preprostega bogastva!

5 komentarjev:

  1. Krasen nakit...tak čist tvoj, superca!
    Pa hvala za slike...samo ob njih sm res taprava pleh pi.ka...:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Verižice so čudovite, a ko sem prišla do fotk minijev so se mi šele odprle očke. Moj sanjski avto :) in upam, da mi v parih letih uspe našparat dovolj za enga oldtimerja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav luškan post!!!! Najprej tvoje kreacije, tako vintage in avatgardne obenem - noro so mi všeč. Potem pa spomini z minijem - tudi meni je eden od najboljših in najlepših!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. vaaaaaaauuu, tole je bil pa gotovo super izlet. verižice se pa meni zdijo čisto nosljive, sama sem podobne "rožice" uporabila za na trak za lase:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Po sliki sodeč ste imele res en prav fajn vikend in tiste tvoje verižice so mi čist odštekane in so mi všeč.

    OdgovoriIzbriši