petek, 12. februar 2010

Domača naloga - Samo zate

Zadnjič sem bila pri Klavdiji na ustvarjalni prčkalnici kjer smo delale transfer na fimo. Tokrat smo se izognile obeskom (no, ne čisto), ker je bil poudarek na "tagih".

Naredila sem (med drugimi) tudi tale spodnji, rdeč napis, "Samo zate". In za domačo nalogo, smo morale tage seveda nekam vnovčit:)

Nisem se lotila voščilnice, kamor bi po vsej verjetnosti najbolj sodil, sem pa naredila valentinovo darilno vrečko. Itak:), skombinirano s folijo:
In, ker je bila vrečka všeč moji prijateljici, ki je takoj videla, komu jo lahko podari, me je zanjo prosila, ter prosila, če še dodam en mali zvezek, kamor bo ta isti pisal pesmice....

10 komentarjev:

  1. Čudovito DN nalogo si nardila...je pa u živo še lepša, k tud srčki srebrno sijejo...uglavnem, dobr si unovčla novo znanje :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Vrečkica je prav simpatična in celotno darilce je res nekaj posebnega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Fina ideja (še posebej, ker ni voščilnica, ki jih te dni vidimo skoraj povsod)! Vrečkica je prav posebna, pa tudi blokec je res ta-pravšnji za inspiracijo. Upam, da za DN dobiš čebelico ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Lušna vrečka, zvezek pa še bolj ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa DN, pa zelo pridna učenka si!

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasno. Zelo lepo si naredila ta zvezek in obdlela sprednjo stran. Pa tista vrečka je zelo lušna.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zvezek mi je še ekstra všeč.

    OdgovoriIzbriši
  8. Mi je zelo všeč vrečka, ravno prav dodatkov in barv ima. Pa zvezek je tudi čisto po mojem okusu-srečen lastnik/ca!

    OdgovoriIzbriši
  9. Svetovno! Všeč mi je oboje, ideja z vrečko pa je itak d´bestična. Sicer pa mi je všeč veliko tvojih stvaritev. Bravo.

    OdgovoriIzbriši