ponedeljek, 1. februar 2010

Dobri prijatelji, dobra kava

Kolegica mi je prinesla par odpadnih, a ličnih kartonskih embalaž, ker je bila prepričana, da bodo meni že prav prišle.... le kako je vedela?:)

Nisem potrebovala dolgo, da je ena škatlica že dobila novo podobo. Najbolj pa se mi je smejalo, ko sem pogruntala, da lahko z gostejšimi akrilnimi barvami in štempiljkami pridem do, meni zelo lepega, reliefa ....

Tako sem na tole skodelico prav ponosna, je navaden karton, prebarvan z akrili in poštempljan...


In seveda, nisem ostala le pri skodelici.... Ker je zunaj tako lepo snežilo, sem pozabila na čas in hrano.....






13 komentarjev:

  1. O porkaš, upam da je govora o moji kavi:P...k zdej si pa mrzla, zdej bom pa zapraulat pr teb začela...krasni izdelki, sploh bela(ta je moja!...resno!)in tardeča škatlica...pa una z kavo, al pa talele tazadnja skrinjica...ma vse je tko kjut!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse je uhhh in uhhhh lepo. Poznam še eno takšno (sebe) ki ji ljudje nosijo odpadne materiale. Samo ne znam jih potem tako lepo kot ti .....spremeniti ali pa imam mogoče samo zgolj drugačen stil.

    OdgovoriIzbriši
  3. Klavidja, a verjameš, da sem res nate mislila, ko so nastajali izdelki!!!Pa ne samo zaradi tvojih odličnih kavic,ampak, ker tebe povezujem s temi (kavnimi) farbami... Meni so sicer ful lepe, samo nekako nisem to jaz...se mi zdi, da sem bolj doma v živih in čistih barvah....
    In ta belo, ti prinese Valentin, prav:):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vau, vau, vau, pa še enkrat bom rekla vau. Tole pa si enkratno pogruntala in še boljše izvedla. Eno boljše kot drugo, samo vseeno zmaga..., hmm, ne ni zmagovalca, vsak izdelek po svoje je odličen.

    OdgovoriIzbriši
  5. Iiiiiiiii...kolk mam pa jest tega Valentina rada!!!!! Prid...mam kavo :P
    Kar se pa barv tiče te pa čist štekam, tud mene omejuje predvsem pa jezi talele "moj stil"...tolk zlo, da bom začela same roza stvari delat, zanalašč :P...hahahaha

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovite preobrazbe, se jih ne morem in ne morem nagledati! A ne, kaj vse ljudje mečejo proč, mi "kontejnerčki" pa jih pridno spravljamo. Če se pa iz njih rodijo tako čudovite reči!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovite preoblekice si naredila tem škatlicam. Bi jih bilo res škoda stran vrečt.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako lepo si uštimala te škatlice!Pogruntavščina z akrili je super-prav lepi relijefi.Ljudje so včasih res norci, kaj vse mečejo stran, pa kaj oni ne vedo kako se to predela.Se mi zdi, da bi jim včasih morali pokazati take in podobne umetnine, samo se bojim, da bi potem počasi ostale brez materjala za predelavo:):)

    OdgovoriIzbriši
  9. vauuu...tebi se pa res vse posreči. a je sploh kaj, česar ne znaš?

    OdgovoriIzbriši
  10. Super izdelki, vsi po vrsti :)
    Je pa hecno, da bi kljub odporu do skomercializiranega Valentina iz tega kupčka izbrala srček. Super ti gredo tele kombinacije packarij (v dobrem pomenu besede) in folij :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasna pogruntavščina! Vse si tako lepo naredila, da je res veselje opazovati vse podrobnosti.

    OdgovoriIzbriši
  12. čudovito! super ideja, krasna izvedba
    lp

    OdgovoriIzbriši