sreda, 25. november 2009

Ptički v trgovini Glamur Natur

Vabim vas na otvoritev trgovine z unikatnim nakitom Glamur Natur, ki bo ta petek 27.11.09 v Ljubljani ob 20. uri. Trgovina se nahaja v podhodu Ajdovščina (nasproti Sveta knjige), Ljubljana. Trgovinico odpira kolegica z Art marketa. In ne le, da boste v njej našli njihov unikatni nakit Milani, na prodajni polički vas čakajo tudi "moji ptički"! Juhuhu. Vabljeni!

Sem se pa spet malo poigrala s porcelanom. No, igram se z njim enkrat na teden (če nimam drugih obveznosti) vendar traja in traja, da pridem do končnega izdelka (saj veste, najprej modeliranje, oblikovanje, sušenje, korekcije, barvanje, sušenje, biskvit, glazura, peka)...

Skodel(ic)a z dveh zornih kotov:



Na tem malem, kjut, lončku se mi je pa z notranje strani sfižilo dno in je s tem izgubil funkcijo kavne skodelice. Pa sem potem naredila ob rob še luknjice in ga po pečenju obogatila z zbirko gumbkov. Čemu bo zdaj služil, še ne vem...

Slikca je tudi z dveh zornih kotov:

6 komentarjev:

  1. Krasna skodelica, za v lonček se bo pa sigurno našla kakšna drobnarija :)...Link pa žal ne deluje, ali pa ga smo meni noče odpreti?

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeeej, kako luštno! Sploh ta z gumbki je posebna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni je pa prva skodelica tako zelo lepa:):):)Tale z gimbki je pa tudi zanimiva. Moram te pohvalit, zelo si pridna. Toliko reči se spomniš in tvoje ideje - so nore!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uf, prva skodelica je meni tudi zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. iii full so mi všeč te šalice. Ta druga ideja z gumbi pa mi je prav posrečenena in dobra ideja za poživitev kakšnega prostorčka.

    OdgovoriIzbriši
  6. Druga je prav zanimiva, prva pa nežno - elegantna. Krasno!

    OdgovoriIzbriši