sreda, 28. oktober 2009

nehrošček

Bila je nepozabna nedelja, nepozabna družba, nepozabna meka za ustvarjalce, nepozabno zapravljanje..... seveda, sejem v Vicencah! Materiala sem prinesla spet toliko, kot da doma res nič nimam in če bi tam še na večih stojnicah sprejemali bančne kartice, bi še več... Skupne fotke mojih novih pripomočkov raje ne delam, da me ne peče vest....

Je pa tole ena od mojih novih igrač. Jaz ji pravim sedaj nehrošček, ker sem mislila, da se pač temu stroju reče hrošč, pa so me "profesionalke" opozorile, da je hrošček (Cuttlebug) firma, jaz sem pa Sizzix. Nekako tako kot Audi in BMW. Kakorkoli, je naprava, ki mi bo iz papirja, kartona, filca izrezovala ptičke, okvirje, srčke, črke, delala teksture....

primer izreza:



primer izreza:


PS: že nastaja scrapbook ......

6 komentarjev:

  1. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kako ti zavidam...taki nakupi dajo krila ane? Bravo!!

    OdgovoriIzbriši
  2. ...iiiiiiiiii, lej ga Nehroščka...ma ti povem, da glede na njegovo težo, mora bit dober stroj :P...je pa zanimivo kako barvno usklajene pripomočke maš: roza luknač in talele Nehrošč sta lih za na skupno polico :P...komi čakam nedelo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Super!!Si ga že sprobala, pa je ratal lušten ptiček.Tale tvoj nehrošček je res super stroj, mislim, da bo imel veliko dela.In album bo vsak cajt fertik:):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. u, fouš... tale nehrošček je že dolgo na moji wish listi. Se že veselim tvojih izdelkov.

    OdgovoriIzbriši
  5. O nova si,sem ti kar mal fouš,se mi zdi tale boljši k hrošč,sem ga vidla na sejmu v živo.Ko je šel moj prvi hrošč v franže,sem kolebala med tem in novim hroščem,pa sedaj vidim da sem se narobe odločila.Lepo delaj.:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitam za novo pridobitev! Pa čimveč ustvarjalnih idej :)

    OdgovoriIzbriši