sreda, 16. december 2009

zapisane misli...

Ne morem verjet... tako nuuuujno sem potrebovala strojček za vezavo, potem pa je revež sameval, mesec, dva, tri ali celo še dlje... No, taka sem... imam 1001 idejo kaj in kako bom... in v nekem trenutku vse kuj, nujno rabim, potem pa skoraj že isti hip nanjo pozabim, saj me preganja ideja že za kaj drugega.
Vam povem, nič ni to fajn.... ne za denarnico, ne za prostor v stanovanju...

In ker mi je bilo res nerodno do strojčka, da tak lepotec sameva.... sem ga končno prijela v roke in si za začetek izdelala prve tri blokce, kamor bom beležila in beležila.....




9 komentarjev:

  1. Ooo, kok luštne knjigice, sploh ona prva s ptičkom je super.
    Ne bodi huda, ampak navodila za sestavljanje si pa špricala :) Tisti del, kjer je žička sestavljena, bi moral biti notri pod zadnjo platničko :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, da si me na to opozorilo,še predno bi naredila tega več ali celo dala iz rok ...:) Je pa ciso res,navodil sploh nisem gledala:( Sam prijela, zluknjala in stisnila. Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  3. Saj je čisto simpl, ko knjigico zložiš, samo hrbet prestaviš z licem na lice na prvo stran in potem napelješ špiralco. Poleg tega, da ti konci žice ne praskajo okolice, se še špirala ne odpira. Ampak veš, tudi s tako špiralco kot je zdaj pri tebi, daš komot iz rok. Tvoji izdelki so vedno nekaj posebnega in verjamem, da dobrodošli.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kake lepe knjigice. Meni je pa zadnja huda!!!!!!! V kako lep papir je oblečena- prava lepotička:):)
    Prva pa ima prav lepega ptička:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zeloooo lepe!!!! Imaš super smisel za tele male zaklade!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tole sem že dopoldan občudovala, pa nisem prišla do tega, da bi pokomentirala. En je boljši kot drugi, pri tistem drugem sem se kar nasmejala, tako mi je bila všeč ideja s ključem. Vsi trije so res krasni in sedaj si lahko zapišeš vse ideje, tako da nobena ne bo šla v nič. Pa še lepa darilca lahko narediš.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nič hudega, če je mašinca samevala, saj si zdaj vse nadoknadila. Super lepe knjigice!

    OdgovoriIzbriši
  8. kot je že ena pred mano rekla: 'res so hude!' prav kličejo bodoče pisarije ;)

    OdgovoriIzbriši